Menu

Acasa

Acasa

Sistemul de montaj al ferestrelor cu ajutorul precadrelor blaugelb Triotherm+ are acum componente certificate Cradle to Cradle

În: Elemente de fixare Data:

Meesenburg și-a propus ca obiectiv extinderea și consolidarea poziției sale pe piață în domeniile sustenabilității și inovației materialelor.

Pentru a sprijini acest demers, profilul blaugelb Triotherm+ a fost acum certificat cu succes Cradle to Cradle® (C2C) Silver Standard. Este primul produs din gama blaugelb care obține această înaltă distincție și certificare și în același timp reprezintă un punct de plecare pentru certificarea și a altor produse din gama blaugelb în special a produselor destinate montajului ușilor și ferestrelor cu precadre pentru clădiri eficiente energetic.

Ca un liant între firme de montaj, investitori, arhitecți și companii de producție, prima certificare C2C a profilurilor blaugelb Triotherm+ oferă tuturor celor implicați posibilitatea de a-și combina proiectele din punct de vedere economic și ecologic. Această sinergie aduce beneficii în primul rând mediului înconjurător.

„Așteptăm cu nerăbdare mai multe alte certificări C2C pentru produsele noastre blaugelb și să ne aducem contribuția la generarea unui minium de dioxid de carbon. Conceptul de economie circulară este absolut important și de perspectivă pentru noi”, spune Martin Meesenburg, director general și proprietar Meesenburg.

Procesul de certificare C2C se desfășoară în 5 etape: sănătatea materialului, ciclul materialelor, energie regenerabilă, managementul apei și responsabilitate socială. Evaluarea materialului și a procesului sunt realizate în fiecare dintre aceste module. Auditul și eliberarea certificatului sunt efectuate de organismul de certificare, Cradle to Cradle Products Innovation Institute (C2CPII), Oakland (CA, SUA).

Cradle-to-Cradle Triotherm+ certification