Menu

Feronerie și securitate

 • Descoperă o gamă variată de amortizoare de uși pe Meesenburg.ro! Indiferent dacă ai nevoie de soluții pentru uși de interior sau exterior, vei găsi produse de înaltă calitate. Amortizoarele de uși de pe site-ul nostru sunt concepute pentru a-ți oferi o experiență de închidere și deschidere a ușilor fără zgomot sau șocuri neplăcute.

  Indiferent de greutatea ușii tale, avem opțiuni adecvate pentru fiecare necesitate. Fie că dorești un sistem standard sau unul ajustabil, Meesenburg.ro îți oferă soluții fiabile și durabile. Simplifică-ți viața și bucură-te de confortul unei închideri liniștite și sigure cu amortizoarele noastre de uși!

 • Descoperă o varietate de balamale pentru uși pe Meesenburg.ro! Oferim o selecție amplă de balamale de înaltă calitate pentru uși din PVC și aluminiu. Indiferent de nevoile tale, vei găsi aici balamale cu șurub, balamale reglabile 3d, balamale ascunse și balamale cu rulmenți, adaptate pentru diverse aplicații. Aceste balamale asigură stabilitatea, funcționalitatea și siguranța ușilor tale, oferind un aliniament corect și o mișcare lină.

  Fie că ai nevoie de balamale pentru uși interioare sau exterioare, Meesenburg.ro îți pune la dispoziție soluții fiabile și durabile. Simplifică procesul de montaj și bucură-te de uși perfect funcționale cu balamalele noastre de calitate.

 • Broaștele pentru uși se împart în doua categorii: broaște mono-punct pentru ușile de interior și broaște multi-punct pentru ușile de intrare. Această clasificare a broaștelor se aplică atât pentru ușile din lemn, cât și pentru cele din PVC sau aluminiu.

 • Cilindrii sunt mecanisme de închidere utilizate în principal la broaștele de ușă. În interiorul butucului există știfturi de lungimi diferite. Atunci când cheia este rotită, știfturile se aliniază în poziția corectă, astfel încât ușa să se poată deschide. O încuietoare cu cilindru standard este ușor de montat. Meesenburg Romnânia vă oferă o gamă largă de cilindrii în funcție de dimensiuni, materiale și finisaje.

 • Bine ați venit în categoria pentru feronerie uși glisante! Aici veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a transforma ușile glisante în interioare elegante și funcționale.

  În magazinul nostru online, veți găsi o gamă largă de accesorii pentru uși glisante, inclusiv role, ghidaje, mânere, opritoare și multe altele. Fiecare produs este selectat cu grijă pentru a asigura calitatea și durabilitatea, astfel încât ușile dumneavoastră să funcționeze impecabil și să adauge un plus de stil interiorului dumneavoastră.

 • Lacătele sunt încuietori portabile cu un cătuș care poate fi trecut printr-o deschidere (cum ar fi o verigă de lanț sau o capsă de blocare) pentru a preveni utilizarea, furtul, vandalismul sau vătămarea. Termenul de lacăt este de la sfârșitul secolului al XV-lea padlock. Prefixul pad- este de origine necunoscută; se combină cu substantivul lock, din engleza veche loc, legat de germană loch, „gaura”.

 • Descoperă diversitatea mânerelor de ferestră pentru tâmplărie termopan, de lemn, aluminiu și PVC!

  Oferim o selecție amplă de mânere pentru ferestre, inclusiv pentru uși de balcon, realizate din aluminiu și inox, pentru a satisface toate preferințele și nevoile tale.

  Indiferent de tipul de tâmplărie și preferințele tale, avem mânere de ferestre potrivite pentru tine. Explorează colecția noastră și adaugă un plus de stil și funcționalitate ferestrelor tale!

 • Descoperă diversitatea mânerelor de ușă din gama noastră variată de produse pentru uși de interior și exterior! Oferim o selecție amplă de mânere pentru uși de interior de lemn, mânere spațiale, mânere pentru porți și mânere pentru uși metalice, pentru a satisface toate preferințele și nevoile tale.

  Indiferent de preferințele tale și de stilul casei tale, avem mânere de ușă potrivite pentru tine. Explorează colecția noastră și adaugă un plus de stil și funcționalitate ușilor tale!

722 produse

722 produse

Filtre active

Feroneria reprezintă un aspect esențial al securității unei locuințe sau a unei clădiri, având un rol principal de a proteja împotriva accesului neautorizat.

Componentele unei feronerii de înaltă securitate sunt:

 • încuietori inteligente pentru ușă - folosesc tehnologia digitală pentru a oferi acces securizat și control asupra ușilor; așadar, nu mai este nevoie de cheile tradiționale; utilizatorii folosesc metode alternative de acces, precum coduri PIN, carduri RFID, amprente sau control vocal;cilindri de înaltă securitate - hoții nu atacă foaia de ușă, ci rup cilindrul ușii (butucul) sau scot miezul acestuia; de aceea este bine ca butucul să fie de calitate și să ofere siguranță incintei; așadar, reține că cilindri de ușă pot avea caracteristici suplimentare de rezistență la metodele avansate de spargere; este vorba de sisteme anti-găurire, anti-smulgere și anti-lovire
 • broaște pentru uși - sunt componente cheie ale sistemelor de închidere; broaștele multi-punct sunt destinate ușilor de intrare, închiderea făcându-se în mai multe puncte de siguranță cu o singură cheie; ele sunt proiectate și testate pentru a îndeplini standarde înalte de securitate, asigurând așadar protecție împotriva efracțiilor; alege broaște pentru uși din magazinul online Meesenburg.ro; îți punem la dispoziție inclusiv modele care au echipare motorizată, accesul fiind permis printr-una dintre metodele: tastatură numerică, telecomandă, aplicație pe un smartphone sau cu amprentă
 • balamale - alegerea balamalelor pentru uși contribuie, de asemenea, la o foarte bună securitate; există balamale ascunse, numite și invizibile, care așa cum o spune și numele, nu sunt la vedere, nu se văd când ușa este închisă; ele oferă, așadar un grad suplimentar de securitate; în plus, sunt foarte potrivite pentru un stil de amenajare modern sau minimalist; există și balamale reglabile, care permit o aliniere ușoară a ușii; acestea au trei dimensiuni de reglare, pe verticală, față-spate și stânga-dreapta; balamalele reglabile asigură o funcționare corectă și sigură a ușii pe termen lung; te invităm să consulți gama noastră de balamale pentru uși
 • mânere de ferestre - hoții pot intra și pe fereastră; dacă locuința este o mare parte din timp nelocuită sau se află într-o zonă puțin populată, este recomandat să alegi mânere de fereastră de calitate, care să fie rezistente la efracție; pe site-ul nostru găsești mânere cu cheie, mânere cu încuietoare integrată sau care beneficiază de Tehnologia SecuForte

Alte elemente de securitate: sisteme de alarmă, camere de supraveghere video, sisteme de control al accesului, cum ar fi cardurile magnetice sau cititoarele de amprente, senzori de mișcare, iluminare automată. În plus, dacă vrei să știi că ai în siguranță bijuteriile, banii sau alte bunuri de valoare, alege din gama de seifuri și casete de valori, potrivite pentru acasă sau la birou.

Despre securitatea unei clădiri

Securitatea unei clădiri este importantă pentru că:

 • protejează viața oamenilor, ferindu-i de incidente violente sau alte evenimente care le-ar putea pune viața în pericol
 • este redus riscul de furt și vandalism, fiind prevenite daunele materiale și pierderile financiare
 • este oferit un sentiment de siguranță și protecție
 • crește valoarea proprietății

Alte elemente importante pentru o clădire:

 • amortizoare pentru uși - sunt foarte utile pentru ușile cu trafic intens; datorită lor, ușa nu se mai trântește și zgomotul neplăcut este eliminat
 • dispozitive de deschidere și închidere automată ale ferestrelor - cu ajutorul lor pot fi manevrate în mod facil ferestre de dimensiuni mari sau aflate la distanță
 • uși glisante - asigură accesul confortabil și sigur în clădire, atât din exterior, cât și în zona de interior; ocupă mai puțin spațiu, sunt silențioase, iar pe site-ul Meesenburg găsești sisteme pentru uși glisante de la producători de top
 • mânere antipanică - sunt instalate pe uși, fiind special concepute pentru a permite oamenilor să evacueze rapid și ușor clădirile în caz de urgență, cum ar fi incendii sau alte situații critice.

Fiecare clădire este diferită și are nevoi specifice. Fie că ești în căutarea unor soluții de feronerie și securitate pentru casa ta sau pentru o construcție publică, te invităm să navighezi pe site-ul Meesenburg și să alegi produsele pentru o bună protecție împotriva efracțiilor. Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări, pentru a-ți înțelege cerințele și a-ți oferi soluțiile potrivite.