Menu
Feronerie si securitate | Feronerie mobila | Seifuri | Messenburg.ro

Feronerie și securitate

 • Broaștele pentru uși se împart în doua categorii: broaște mono-punct pentru ușile de interior și broaște multi-punct pentru ușile de intrare. Această clasificare a broaștelor se aplică atât pentru ușile din lemn, cât și pentru cele din PVC sau aluminiu.

 • Cilindrii sunt mecanisme de închidere utilizate în principal la broaștele de ușă. În interiorul cilindrului există știfturi de lungimi diferite. Atunci când cheia este rotită, știfturile se aliniază în poziția corectă, astfel încât ușa să se poată deschide. O încuietoare cu cilindru standard este ușor de montat. Meesenburg Romnânia vă oferă o gamă largă de cilindrii în funcție de dimensiuni, materiale și finisaje.

 • Lacătele sunt încuietori portabile cu un cătuș care poate fi trecut printr-o deschidere (cum ar fi o verigă de lanț sau o capsă de blocare) pentru a preveni utilizarea, furtul, vandalismul sau vătămarea. Termenul de lacăt este de la sfârșitul secolului al XV-lea padlock. Prefixul pad- este de origine necunoscută; se combină cu substantivul lock, din engleza veche loc, legat de germană loch, „gaura”.

 • Vă oferim cea mai variată gamă de mânere pentru ferestre termopan de la STROXX, blaugelb, Hoppe, Medos, Roto sau Thirard

  Meesenburg este importator și distribuitor în România de mânere de fereastră, feronerie pentru geamuri termopan și alte accesorii pentru uși și ferestre. Mânerele comercializate de noi se pretează pentru tâmplărie PVC, lemn și aluminiu. Acestea pot fi simple sau cu tehnologii de securitate și confort precum Secuforte, Secustik sau Secusan. În cazul în care aveți nevoie de mânere mai speciale vă stăm la dispoziție via email sau telefon.

  Selectați tipul mânerului și culoarea din lista de filtre din stânga.

 • Vă oferim cea mai variată gamă de mânere pentru uși de la STROXX, blaugelb, Hoppe, Medos, Roto, Thirard și Aspex.

  Meesenburg este importator și distribuitor în România de mânere pentru uși, feronerie pentru uși de termopan sau lemn și alte accesorii pentru uși și ferestre.

  În cazul în care aveți nevoie de mânere de uși mai speciale vă stăm la dispoziție via email, telefon sau chat.

Filtre active