Până la 25% reducere la produse selectate pentru renovare. Descoperă ofertele speciale!

Menu

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 5,00 lei - 660,00 lei

Culoare

Culoare

Material

Material

Tip mâner de fereastră

Tip mâner de fereastră

Mânere de fereastră

Descoperă diversitatea mânerelor de ferestră pentru tâmplărie termopan, de lemn, aluminiu și PVC!

Oferim o selecție amplă de mânere pentru ferestre, inclusiv pentru uși de balcon, realizate din aluminiu și inox, pentru a satisface toate preferințele și nevoile tale.

Indiferent de tipul de tâmplărie și preferințele tale, avem mânere de ferestre potrivite pentru tine. Explorează colecția noastră și adaugă un plus de stil și funcționalitate ferestrelor tale!

97 produse

97 produse

Filtre active

Mânerul potrivit pentru fiecare fereastă

Mai ales în zona caselor private, proprietarii vor ca designul interior să fie perfect. Pe lângă ușile și ferestrele largi, o mare importanță este acordată mânerelor. Deoarece acestea sunt folosite aproape în fiecare zi și, prin urmare, ar trebui să fie atât atractive din punct de vedere vizual, cât și practice. În cadrul meesenburg.ro veți găsi o gamă largă de mânere de geam termopan. Acestea pot fi atașate la aproape toate tipurile de ferestre. Indiferent dacă vă doriți mânere simple sau moderne pentru ferestrele dvs aici veți găsi produsul potrivit.

Securitatea și rolul mânerelor de geam termopan

În prezent, subiectul „protecției împotriva efracției” joacă un rol foarte important mai ales în zona ușilor și ferestrelor. Deoarece multe spargeri sunt realizate utilizând ferestre deblocate sau ușor de deschis mânerele au un rol de jucat în prevenirea efracției. La meesenburg.ro găsiți mânere de fereastră care sunt prevăzute cu o încuietoare integrată sau care beneficiază de tehnologia SecuForte. Mânerele pot fi fixate mecanic și nu pot fi reglate în alt mod fără cheia corespunzătoare. Pe de altă parte, alte produse au un buton integrat care trebuie apăsat în avans dacă se comută mânerul - deci este aproape imposibil să intre străinii fără permisiunea dvs. Dar pe lângă această funcție suplimentară, vă oferim multe alte produse pe care le puteți achiziționa de la noi în versiuni foarte diferite.

Mânerele ferestrelor au proprietăți foarte diferite

Doleanțele pentru mânerele potrivite pentru ferestre este la fel de variată ca alegerea mobilierului din casă. Prin urmare, produsele noastre diferă prin următoarele aspecte:

Material - majoritatea produselor noastre sunt disponibile în plastic sau aluminiu. În timp ce mânerele din aluminiu pot fi integrate în aproape orice atmosferă vie, produsele din plastic, pe de altă parte, radiază căldură și confort.

Culoare - pentru ca ferestrele și mânerele să poată fi combinate perfect, puteți alege între diferite variante de culoare. În acest fel, ambele elemente se pot îmbina într-o singură unitate și, de asemenea, pot îmbunătăți în mod semnificativ aspectul vizual al zonei de locuit.

Formă - multe produse au o formă ergonomică, astfel încât să se încadreze perfect în mâna omului. Unele mânere, pe de altă parte, au contururi clare și prezintă astfel trăsăturile de caracter foarte clare.

Mânerele ferestrelor: produse mici cu impact mare!

Deși mânerele ferestrelor sunt adesea privite ca accesorii minore, acestea trebuie selectate cu precizie și atenție. Pentru că doar o potrivire armonioasă între fereastră și mânerul potrivit îți va oferi plăcere pe termen lung!

Resurse externe relevante

Pagina oficială a producătorului Hoppe
Pagina oficială a producătorului Roto