Menu

Acasa

Acasa

Ce spun clienții

Ce spun clienții

Politica de returMeesenburg România respectă prevederile ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii și conferă consumatorului (persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații) dreptul de retur al produselor achiziționate de pe website-ul nostru.

Returnarea produselor se poate face inclusiv în următoarele situații:

 • Cererea de retur a fost trimisă nu mai târziu de 14 zile de la data intrării în posesia produselor comandate
 • Ați primit alt produs / alte produse: în cazul în care vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, va rugăm să ne anunțați în cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru că produsul să fie returnat și înlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către Meesenburg România
 • Marfa livrată prezintă deteriorări vizibile: în cazul în care marfă primită prezintă deteriorări vizibile, aveți dreptul să refuzați recepția, chiar la momentul recepției, prin menționarea acestui lucru pe documentul de transport. Vă rugăm să verificați integritatea coletului la livrare! În acest caz va rugăm să ne anunțați imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (același tip cu cel comandat), caz în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei comenzi.
 • Fără a aduce atingere celor de mai sus, dreptul de retur trebuie exercitat de către consumator în termen de 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat în posesia fizică a produselor, fără că acesta să fie nevoit să justifice decizia să.

Dreptul la retur se poate aplică doar pentru produsele achiziționate de pe website-ul meesenburg.ro.

Produsul returnat trebuie să fie, pe cât posibil, în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit).

Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de curierat) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.

Dacă marfă comandată este returnată și prezintă următoarele defecte:

 • zgâriată, murdară, tăiată, crăpată sau cu urme de lovituri,
 • urme de lichid, sau
 • lipsuri cantitative

Ne rezervăm dreptul de a solicită o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului că second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Clientul nu poate denunța unilateral contractul (nu își poate exercită dreptul la retragere) în cazurile prevăzute în art. 16 din ordonanță de urgență 34/2014.

 • produse la metru, tăiate, decupate,
 • vopsea mixată colorată,
 • produse lemnoase prelucrate (debitate, căntuite),
 • produse deteriorate și neacoperite de garanție,
 • produse pe comandă specială.

Cum procedez în cazul în care am un retur?

 1. Accesez contul de client https://meesenburg.ro/autentificare?back=my-account
 2. Apăs pe istoric comandă și detalii https://meesenburg.ro/istoric-comenzi
 3. Selectez comanda în cauza, bifez produsele și cantitățile pentru retur
 4. În caseta cu informații / detalii / motivație retur adaug cont IBAN pentru rambursare
 5. Confirm operațiunea prin apăsarea butonului „Solicită retur”
 6. Meesenburg România primește solicitarea de retur din contul dvs de client și o aprobă în cel mult două zile lucrătoare
 7. Clientul primește notificarea via email "În așteptarea pachetului" - acum se poate trece la ambalarea și expedierea returului
 8. Produsele se ambalează și se trimit prin curier la adresa SC Meesenburg România SRL, Str. Livezeni 79/A - C21, Târgu Mureș 540566, România

Atenție!

 • Acceptăm retururile în condițiile legii nr. 34/2014
 • Perioadă de retur considerată validă pentru acceptarea cererii: 14 zile de la data intrării în posesia produselor comandate de pe site-ul https://meesenburg.ro
 • Costul transportului produselor returnate este suportat de client.
 • Clientul este responsabil de chemarea unui curier pentru preluare colet. Adresa de destinație a coletului va fi SC Meesenburg România SRL, Str. Livezeni 79/A - C21, Târgu Mureș 540566, România.
 • Clientul are obligația de a proteja și împacheta produsul pentru retur și de a semnala numărul comenzii în cadrul coletului sau pe eticheta lipită pe colet.

Eventuale nelămuriri și reclamații

În cazul în care aveți nelămuriri sau chiar nemulțumiri cu privire la un produs achiziționat de pe website-ul meesenburg.ro, va rugăm să expediați un email în acest sens la adresa [email protected], în care să menționați cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră.

Va rugăm să va specificați numele complet, numărul de comandă, pe care li găsiți în mesajul de confirmare primit de la meesenburg.ro în urmă validării comenzii dumneavoastră, dată la care ați efectuat comandă, dată și metodă de livrare, precum și motivul nemulțumirii sau sugestia pe care doriți să o faceți.

Toate aceste informații vor facilita comunicarea dintre dumneavoastră Meesenburg România, motiv pentru care va rugăm să verificați cu atenție inserarea lor integrală și corectă în mesajul dumneavoastră.