Până la 25% reducere la produse selectate pentru renovare. Descoperă ofertele speciale!

Menu

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 95,00 lei - 416,00 lei

Culoare

Culoare

Tip caseta

Tip caseta

Mod incuiere caseta

Mod incuiere caseta

Seifuri și casete de valori

6 produse

6 produse

Filtre active

Ce sunt seifurile și casetele de valori?

Aceste elemente sunt foarte utile pentru păstrarea și protejarea diferitelor bunuri. Multe persoane nu își fac griji pentru siguranța bunurilor până când este prea târziu și deja au fost lipsiți de acestea. Seifurile și casetele de valori sunt soluția ideală pentru liniștea ta și buna păstrare a obiectelor de valoare.

De ce sunt importante seifurile și casetele de valori?

Motivele pentru care ți-ai putea dori un seif pot fi diverse. Unii oameni folosesc seifurile doar pentru bijuterii, alții doar pentru bani, în timp ce alții le utilizează doar pentru documente cu adevărat importante.

Ce tipuri de seifuri și cutii de valori găsești pe meesenburg.ro?

În funcție de nivelul de securitate pe care îl oferă, există multe tipuri de cutii dintre care să alegi. Principalul motiv pentru care mulți cumpără seifuri este acela de a-și păstra documentele valoroase de un potențial incendiu.

O altă opțiune sunt seifurile antifurt, utile pentru a-ți proteja bunurile. Există și variante sigilate pentru a preveni infiltrarea apei (astfel, fiind mai greu de deschis, fapt care descurajează hoții) sau chiar rezistente la apă. De asemenea, la noi găsești inclusiv seifuri portabile, care îți oferă avantajul de a le muta cu ușurință.

Îți recomandăm să ții cont și de ce dorești să păstrezi în siguranță, astfel putând să îți dai seama de dimensiunile potrivite. Nu în ultimul rând, ia în considerare și design-ul seifului, pentru a-l putea monta într-un loc ascuns.

Pe meesenburg.ro ți-am pregătit o varietate de seifuri și casete de valori care să îți adăpostească toate lucrurile importante. Aruncă o privire asupra întregii game de feronerie și securitate de pe site-ul nostru pentru a fi sigur că tot ce prețuiești este în siguranță.