Menu

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 150,00 lei - 1.914,00 lei

Culoare

Culoare

Material

Material

Tip proprietate

Tip proprietate

Tip montare

Tip montare

Cutii poștale

26 produse

26 produse

Filtre active

De ce este importantă cutia poștală?

Aceasta reprezintă un obiect indispensabil oricărei locuințe, indiferent dacă este vorba de mediul urban sau rural. Îți recomandăm să optezi pentru o cutie poștală astfel încât siguranța corespondenței tale să fie garantată.

De ce să optezi pentru o cutie poștală?

Dacă de curând ai construit casa visurilor tale, este momentul să îți cumperi și o cutie poștală pe măsură. În cazul în care locuiești la bloc, iar cutia poștală de la intrare este deteriorată sau nu se mai închide, îți sugerăm să alegi una nouă, care să prevină pierderea sau dispariția corespondenței.

Nu în ultimul rând, dacă ești administrator de bloc, hotel sau centru de afaceri, atunci instalarea sau schimbarea cutiilor poștale intră în responsabilitățile tale. În cazul în care este vorba despre un business center, atunci siguranța datelor este un aspect important. Din fericire, însă, pe meesenburg.ro ai de unde alege cutii poștale durabile, astfel încât informațiile sensibile să fie protejate.

Ce tipuri de cutii poștale poți găsi pe meesenburg.ro?

La noi vei găsi variante pentru interior, dar și pentru exterior. Cutiile poștale de interior se pot monta direct pe ușă, pe perete sau chiar pe gardul curții tale. De regulă, sunt modele alese de cei care locuiesc la casa.

Cutiile poștale de exterior sunt disponibile într-o varietate de modele, fiind cele mai întâlnite la apartamente, dar pot fi instalate cu ușurință și la casă. În funcție de modalitatea de montare, dar și de preferințe, pe meesenburg.ro poți alege produsul potrivit.

Îți recomandăm să ții cont și de faptul că acestea pot fi confecționate din diverse materiale, precum alamă, aluminiu, fier, inox sau oțel. Este bine să verifici dacă materialul este solid, durabil și menține în siguranță corespondența.

Pe meesenburg.ro poți alege dintr-o gamă variată de cutii poștale care să îți adăpostească toate scrisorile importante. În cazul în care siguranța este un lucru important pentru tine, atunci consultă și oferta noastră le lacăte, fie că ai nevoie să securizezi poarta de la intrare, magazia din curte sau bagajul de cală.