Menu

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 9,00 lei - 856,00 lei

Destinatie maner usa

Destinatie maner usa

Material

Material

Model maner usa

Model maner usa

Sensul manerului

Sensul manerului

Latimea placii

Latimea placii

Interax

Interax

Tip actionare

Tip actionare

Culoare

Culoare

Mânere de ușă | Meesenburg.ro

Mânere de ușă

Vă oferim cea mai variată gamă de mânere pentru uși de la STROXX, blaugelb, Hoppe, Medos, Roto, Thirard și Aspex.

Meesenburg este importator și distribuitor în România de mânere pentru uși, feronerie pentru uși de termopan sau lemn și alte accesorii pentru uși și ferestre.

În cazul în care aveți nevoie de mânere de uși mai speciale vă stăm la dispoziție via email, telefon sau chat.

Filtre active

La ce sunt utile mânerele de ușă?

Mânerul este primul element care iese în evidență la o ușă, chiar înaintea întregului design. Această piesă trebuie să îndeplinească numeroase criterii, inclusiv privind stilul încăperii pe care o deschide, precum și compatibilitatea cu elementele din jur, fie că este vorba de spații interioare sau exterioare.

De ce trebuie să ții cont atunci când cauți mânere pentru uși?

Este de la sine înțeles că mânerele trebuie să fie în concordanță cu stilul ușii, precum și cu estetica întregii locuințe sau spațiu. Mânerele elegante, strălucitoare și noi se potrivesc de minune cu ușile din lemn masiv nou-nouțe. De asemenea, mânerele obișnuite, chiar modelele rotunjite, vor completa frumos ușile în stil retro sau vintage.

În funcție de designul spațiului, mânerele pot fi simple, chiar clasice, servind doar ca „ajutoare” funcționale, sau pot fi cu model complex, ocupând un loc central în decorarea ușii.

De asemenea, culoarea și modelul ușii ar trebui să se potrivească perfect cu mânerele. Mânerele mici și subțiri nu pot face față frecvenței de deschidere sau închidere atunci când ușa este mare și grea.

Ce tipuri de mânere pentru uși găsești pe meesenburg.ro?

Modelele din alamă sunt din ce în ce mai populare chiar acum. Aceste mânere sunt mult mai rezistente la schimbările de presiune și temperatură. Se simt plăcut la atingere, au un aspect deosebit și pot suporta cu ușurință orice greutate. Mânerele compuse din zinc, cupru și aluminiu sunt de asemenea, printre cele mai populare variante.

Poți opta pentru mânere din plastic, care sunt mai accesibile ca preț. De asemenea, ai posibilitatea de a alege mânere din piatră sau sticlă care sunt populare datorită aspectului lor unic.

Pe meesenburg.ro găsești elemente de feronerie și securitate dintre cele mai variate, inclusiv mânere pentru uși de interior sau exterior. Alege modelele de mânere potrivite pentru clienții tăi și bucură-te numai de proiecte reușite!