Menu

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 9,00 lei - 856,00 lei

Destinatie maner usa

Destinatie maner usa

Material

Material

Model maner usa

Model maner usa

Sensul manerului

Sensul manerului

Latimea placii

Latimea placii

Interax

Interax

Tip actionare

Tip actionare

Culoare

Culoare

Ce spun clienții

Ce spun clienții

Mânere de ușă | Meesenburg.ro

Mânere de ușă

Vă oferim cea mai variată gamă de mânere pentru uși de la Hoppe, Medos sau STROXX

Meesenburg este importator și distribuitor în România de mânere de uși, feronerie pentru uși de termopan sau lemn și alte accesorii pentru uși și ferestre. În cazul în care aveți nevoie de mânere de uși mai speciale vă stăm la dispoziție via email sau telefon.

Selectați tipul mânerului de ușă și culoarea din lista de filtre din stânga.

Filtre active

Mânerele ușilor: nu doar accesorii pur practice

Indiferent dacă sunt uși de hol, uși de intrare sau uși intermediare, fiecare ușă sau poartă este echipată cu un mâner de ușă adecvat pentru a permite utilizarea corespunzătoare. În trecut mânerele de ușă aveau o dimensiune pur practică, dar în prezent designul estetic are un rol din ce în ce mai mare. Prin urmare, în magazinul online Meesenburg.ro vă oferim mânere de ușă foarte diferite care îmbină atât utilul cât și plăcutul. În felul acesta, dumneavoastră veți găsi mânerul perfect în armonie cu stilul și ușile pe care le aveți.

Mânerele ușilor și proprietățile acestora

Din punct de vedere practic, mânerele ușilor au o funcție centrală atunci când ușa corespunzătoare este acționată. Fără aceste accesorii fiecare intrare rămâne blocată inaccesibilă. Pentru a face utilizarea zilnică cât mai ușoară, vă oferim în magazinul nostru o gamă largă de mânere de uși. Veți găsi aici mânerul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare. De exemplu, mânerele spațiale sunt atașate la ușa centrală principală a intrării în multe clădiri de apartamente sau spații comerciale. Deschiderea ușilor cu mânere spațiale este extrem de ușoară datorită suprafețelor mari ale mânerelor. Mânerele de ușă mai mici, pe de altă parte, sunt potrivite în special pentru scopuri interne, pentru uși interioare. Sunt mult mai puțin vizibile și pot fi, de asemenea, acționate foarte ușor și prompt prin rotire sau apăsare. Mânerele de ușă au prin urmare două caracteristici principale: pe de o parte, acestea ar trebui să fie extrem de ușor de utilizat, astfel încât ușa dorită să poată fi deschisă rapid, fără eforturi mari. Pe de altă parte, ar trebui să fie, de asemenea, adaptate optic la designul ușii și al ambientului, pentru a contribui la o imagine de ansamblu armonioasă.

Există diferite mânere de uși pentru că și ușile sunt diferite

Mânere de ușă rotunde: mânerul ușii este de obicei o structură discretă care poate fi acționată cu o presiune ușoară. Mânerele sunt fie atașate permanent, fie trebuie rotite. Mânerul ușii clasic: Acestea trebuie apăsate în jos pentru a deschide ușa sau poarta. Mânerele spațiale: Aceste produse devin din ce în ce mai populare datorită designului lor estetic. Barele cu aspect discret evidențiază vizual fiecare ușă - fie în birou, într-o companie mare sau în camera de zi de acasă. Ușa dorită poate fi deschisă foarte ușor prin împingerea ușoară a mânerelor, astfel încât să nu fie necesară nicio acționare suplimentară (rotire etc.). Mânerele de uși termopan sunt realizate din materiale de o bună calitate.

Doriți să vă modernizați ușile din casă nu numai practic, ci și vizual? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Alegeți unul dintre nenumăratele modele și plasați o comandă cu ușurință! Și nu uitați: și lucrurile practice pot avea farmec și un design deosebit!