Menu

Acasa

Acasa

Modalități de platăMeesenburg România îți pune la dispoziție o varietate de modalități de plată pentru comenzile plasate online, pentru ca tu să îți duci la bun sfârșit toate proiectele dorite, în cel mai comod mod posibil.

Plată securizată prin card bancar

Poți plăti online în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate pentru plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fără CVV). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

După alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, vei fi redirecționat în pagina de plată EuPlatesc.ro, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură (în funcție de card, pot lipsi) dar și titularul cardului (așa cum apare pe fața cardului).

După efectuarea plății vei primi pe adresa de email toate detaliile plății.

Sunt acceptate și carduri emise în alte valute. Plata va avea loc în RON, în urma conversiei valutare la cursul Visa/Mastercard și cursul valutar al băncii emitente a cardului tău.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro. Meesenburg.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău. Banca și procesatorul de plăți sunt singurele instituții care intră în contact cu informațiile dumneavoastră, iar ei oferă o garanție totala.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Ramburs la curier, plată în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral la livrarea cu ramburs, atunci când valoarea cumpărăturilor nu depășește suma de 5.000 de lei pentru persoane juridice și respectiv 10.000 lei pentru persoane fizice.

Dacă SC MEESENBURG ROMÂNIA SRL nu solicită, în funcție de situație, un anumit tip de plată (ex. avans), plata în numerar se face în RON, integral, la livrare, în sistem ramburs. In cazul pachetelor livrate prin curier acesta va emite clientului o chitanță.

În cazul în care comanda ta este împărțită în mai multe livrări, vei plăti suma aferentă livrării efectuate.

Ordin de plată / transfer bancar

Va recomandăm că înainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) să așteptați confirmarea că toate produsele din comandă dvs sunt pe stoc și pot fi livrate. Veți primi această informație în scurt timp după ce comanda dvs a fost înregistrată în sistem. De asemenea, factura proforma o veți primi prin email în format electronic.

Produsele se livrează (ridică) după ce s-a efectuat transferul, în contul de mai jos:

Nume firma: Meesenburg România SRL

Cont lei: RO08RNCB0193016155290001

Cod unic înregistrare: 17979109

*Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plății poate dura între 24 și 48 de ore.

Notă

Plățile cash au următoarele limitări conform Legii 70/2015 actualizată:

  1. pt persoane juridice plățile în numerar sunt limitate la 5.000 RON si diferența se va plăti prin bancă
  2. pt persoane fizice
    • daca factura este de 10.001 (adică mai mare de 10.000 RON) plata este limitată la 5.000 RON numerar și restul se va plăti prin banca
    • daca factura este până la 9.999 RON se poate încasa toată suma în numerar