Până la 25% reducere la produse selectate pentru renovare. Descoperă ofertele speciale!

Menu

Filtrează după

Pret

Pret

  • 27,00 lei - 59,00 lei

Compatibilitate solbanc

Compatibilitate solbanc

Solbancuri

Solbancul se foloseşte la montajul ferestrelor, înainte de montajul propriu-zis. Atât pentru interior, cât şi pentru exterior, profilele de solbanc se fixează sub fereastră pentru a asigura îmbinarea optimă a glafurilor, creând, astfel, o barieră împotriva apei. Cumpără solbancuri ferestre pentru tâmplării termopan PVC, lemn sau aluminiu. Compatibilitate cu tâmplăriile populare Salamander, Veka, Aluplast, Rehau sau Gealan.

19 produse

19 produse

Filtre active

Diferenţa dintre un montaj al ferestrelor cu ajutorul profilului de tip solbanc şi un montaj care presupune prinderea în şuruburi direct pe profil a glafului ţine de calitate şi durabilitate. În primul caz se va crea o barieră care nu va permite infiltrarea apei în timp ce, în al doilea caz, după o vreme te vei confrunta cu toate problemele asociate cu distrugerea produsă de apa infiltrată.

Pentru interior, glaful se va introduce sub rama ferestrei tale direct în profilul de tip solbanc iar, ulterior, se va lipi cu un adeziv special de zid, pentru că la final să fie etanşat cu silicon. Pe partea exterioară a ferestrei tale, glafurile se vor prinde sub rama şi vor fi fixate cu şuruburi de profilul de tip solbanc.