Menu

Acasa

Acasa

Despre Meesenburg RomâniaMeesenburg_est_Logo_mit_linie_blau_w300

Succesul dumneavoastră este și succesul nostru și suntem fericiți să facem parte din el!

Compania Meesenburg este o afacere de familie fondată în Flensburg, Germania în anul 1758. Astăzi, Meesenburg are peste 50 de reprezentanțe în toată lumea și exportă produsele și serviciile în 29 de țări.

În 2016, în urma unei achiziții, apare filiala Meesenburg România cu sediul la Târgu Mureș. În prezent, în România avem 4 puncte de lucru – în jud. Mureș, în jud. Timiș, în jud. Bacău și în București. Adresa exactă a acestora este prezentă în pagina de contact a site-ului meesenburg.ro

Expertiza noastră vastă pe piața de comerț a produselor de construcție o punem astăzi la dispoziție meșterilor și meseriașilor din România.

Zi de zi comunicăm cu partenerii noștri, urmărim toate tendințele actuale și știm ce produse și servicii ar putea fi interesante pentru desăvârșirea meșteșugului. Oferta noastră de produse se regăsește acum și online la adresa https://meesenburg.ro într-un magazin modern și ușor de folosit.Mărcile noastre proprii

Dorim să prezentăm mărcile noastre private – blaugelb® și STROXX®. Acestea includ cele mai solicitate și cele mai moderne produse din segmentul lor, mai accesibile, dar nu mai puțin calitative. Nu vă cerem votul de încredere – dorim să îl câștigăm oferindu-vă cele mai bune produse și soluții optime.blaugelb_Logo_m_Claim_DE

blaugelb® este o marcă germană cu fiabilitatea dovedită în timp acoperind segmentul produselor pentru asamblarea și montarea de ferestre și uși. Clienții iubesc această marcă datorită gamei bine echilibrate de produse, designului și durabilității. Acesta este un standard permanent de înaltă calitate la un preț absolut corect.

Produsele blaugelb® sunt perfect adaptate nevoilor pieței și rezistă în condiții dificile. Atât funcționalitatea, cât și caracteristicile tehnice sunt gândite până la ultimul detaliu – este o plăcere să lucrați cu aceste produse din toate punctele de vedere. O marcă, o varietate de oportunități și un rezultat perfect.

blaugelb®

Expert. Onest. De încredere.

https://www.das-neue-blaugelb.de/preview-Stroxx_black_proudprofessionals.jpg-ORIGINALw300

STROXX® este o marcă de unelte create pentru profesioniști. STROXX este un sinonim al profesionalismului și un pariu sigur pentru o nouă unealtă preferată. Produsele sunt dezvoltate de profesioniști pentru profesioniști. Calitatea produselor STROXX® este similară cu cea a produselor profesionale pe care le folosiți în prezent, prețul acestora este însă mai bun.

STROXX®

Mândria profesioniștilor.

https://stroxx.eu