Până la 25% reducere la produse selectate pentru renovare. Descoperă ofertele speciale!

Menu

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 98,00 lei - 486,00 lei

Culoare

Culoare

Tip geanta

Tip geanta

Inaltime geanta

Inaltime geanta

Lungime geanta

Lungime geanta

Latime geanta

Latime geanta

Genti pentru scule

Meesenburg.ro este destinația ta ideală pentru achiziționarea de genți pentru scule de înaltă calitate.

Cu o gamă largă de produse, site-ul nostru oferă o varietate de opțiuni pentru a-ți satisface nevoile în materie de depozitare și transport pentru sculele tale prețioase. Indiferent dacă ești profesionist în domeniul construcțiilor sau pasionat de bricolaj, avem tot ce ai nevoie.

11 produse

11 produse

Filtre active

Gentile pentru scule cu fermoar sunt o alegere excelentă pentru a-ți proteja sculele într-un mod sigur și organizat. Aceste genti sunt confecționate din materiale rezistente și durabile și sunt prevăzute cu multiple compartimente pentru a-ți permite să-ți păstrezi sculele în ordine. Fermoarul asigură închiderea sigură a gentii și previne căderea sau pierderea sculelor tale valoroase.

Pentru o accesibilitate rapidă și ușoară, gentile pentru scule deschise sunt alegerea ideală. Aceste genti sunt concepute pentru a-ți oferi un acces rapid la sculele tale, fără a fi nevoie să deschizi și să închizi fermoare. Astfel, poți avea la îndemână instrumentele de care ai nevoie în timp real și să-ți păstrezi ritmul de lucru fără întreruperi.

Pentru a-ți păstra sculele aproape de corp și pentru a avea libertate de mișcare, centurile de scule și borsetele sunt accesorii indispensabile. Acestea sunt confecționate din materiale rezistente și sunt echipate cu numeroase buzunare și compartimente pentru a-ți ține sculele și accesoriile organizate și la îndemână. Indiferent dacă lucrezi la înălțime sau în spații înguste, aceste accesorii îți oferă mobilitate și eficiență în timpul activităților tale.

Pentru cei care preferă un stil de transport mai confortabil, rucsacul de lucru este soluția perfectă. Acest rucsac este proiectat special pentru a-ți oferi spațiu suficient pentru sculele și echipamentele tale, în timp ce distribuie greutatea uniform pe umeri și spate. Astfel, poți transporta cu ușurință și comod toate sculele și accesoriile necesare în locația ta de lucru.

Pentru a-ți ține cuiele și alte accesorii mici organizate și la îndemână, gentile și buzunarele cuie sunt o alegere excelentă. Acestea sunt confecționate din materiale rezistente la uzură și sunt proiectate pentru a-ți oferi o depozitare sigură și eficientă a cuielelor și altor accesorii mici. Astfel, poți lucra într-un mod mai organizat și mai eficient.

Indiferent de tipul de depozitare și transport de scule de care ai nevoie, Meesenburg.ro are o selecție largă de genti, centuri, borsete și rucsacuri pentru a-ți satisface cerințele. Oferind produse de calitate superioară și soluții de stocare inovatoare, suntem partenerul tău de încredere în domeniul echipamentelor și accesoriilor pentru scule.