Menu

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 11,00 lei - 195,00 lei

Material

Material

Tip de cilindru

Tip de cilindru

Model cilindru

Model cilindru

Număr de chei

Număr de chei

Număr de pini

Număr de pini

Finisaj

Finisaj

Protecție

Protecție

Dimensiune cilindru

Dimensiune cilindru

Ce spun clienții

Ce spun clienții

Cilindrii | Meesenburg.ro

Cilindrii

Cilindrii sunt mecanisme de închidere utilizate în principal la broaștele de ușă. În interiorul cilindrului există știfturi de lungimi diferite. Atunci când cheia este rotită, știfturile se aliniază în poziția corectă, astfel încât ușa să se poată deschide. O încuietoare cu cilindru standard este ușor de montat. Meesenburg Romnânia vă oferă o gamă largă de cilindrii în funcție de dimensiuni, materiale și finisaje.

Filtre active

Cilindrul ușii este inima oricărei uși și are prioritate maximă atunci când vine vorba de protecție împotriva spargerii. În ciuda importanței lor, mulți cilindri de închidere bazați pe tehnologie învechită sunt încă în curs de montare – fără protecție împotriva falsificării, fără funcții de urgență sau pericol etc.

Cilindrii de uși de astăzi sunt produse de înaltă calitate, de înaltă tehnologie, cu caracteristici versatile și eficiente. Fiecare este o capodoperă în miniatură în sine și trebuie să asigure o blocare fiabilă pentru anii următori, cu interacțiune precisă între corp, știfturi, bile și arcuri.