Menu

Balamale

Balamale

Filtrează după

Brand

Brand

Pret

Pret

  • 2,00 lei - 556,00 lei

Culoare

Culoare

Material

Material

Tip balama

Tip balama

Destinație balama

Destinație balama

Tip montaj

Tip montaj

Greutate suportată

Greutate suportată

Balamale | Meesenburg.ro

Balamale

Filtre active

De ce sunt importante balamalele?

Ca și în cazul ușilor, balamalele sunt disponibile în numeroase modele, forme și stiluri. Este important să optezi pentru balamalele potrivite, întocmai pentru că acestea vor menține integritatea ușii și vor garanta o mișcare lină.

De ce trebuie să ții cont atunci când cauți balamale?

O ușă interioară (încadrată între părțile laterale ale carcasei) sau o ușă semi-aplicată nu va funcționa corespunzător cu o balama concepută special pentru o ușă aplicată. Atunci când alegi feroneria pentru ușile de mobilier, este important să iei în considerare dimensiunea și designul ușii.

Astfel, dacă te interesează o balama pentru o ușă subțire, nu foarte solicitată, poți opta pentru un model mai fin. Pe de altă parte, ușile care se deschid și se închid de mai multe ori pe zi necesită balamale robuste, de dimensiuni mai mari.

De ce să optezi pentru balamale de pe meesenburg.ro?

Am pregătit o listă întreagă de balamale confecționate din materiale foarte rezistente, calitative, dar și de diferite dimensiuni, astfel încât să se potrivească multor modele de uși. Alege elemente de feronerie și securitate de pe meesenburg.ro și bucură-te de funcționalitate și eficiență!