Folie adeziva de exterior blaugelb SL1050 Power One impermeabila la vapori latime 90 mm lungime rola 30 metri

352,01 lei
cu TVA | Livrare în 1-2 zile lucrătoare

Folie adeziva de exterior blaugelb SL1050 Power One impermeabila la vapori latime 90 mm lungime rola 30 metri

Cantitate
În stoc

😎 Livrare gratuită

Folie blaugelb exterior SL1050 Power One rezista acolo unde altele cedeaza – protectia sigura la intemperii pentru rostul exterior.

 • Puterea de lipire incredibil de mare garanteaza o aderenta deosebita
 • Stabilitate extrema imediata pe suprafata suport si la suprapuneri
 • Cu pasla moale – se muleaza in orice colt
 • Folia blaugelb exterior SL1050 Power One este etansa la precipitatii in aversa pana la ≥ 1.050 Pa
 • Rezistenta la UV pe o perioada de 12 luni
 • Deschisa la difuzia de vapori – mentine rostul uscat

 

Caracteristicile produsului

Folia blaugelb exterior SL1050 Power One este utilizata pe suprafata exterioara a rosturilor de legatura si a rosturilor de dilatatie ale ferestrelor si usilor pentru o etansare la vant si la precipitatii in aversa, precum si o izolatie deschisa la difuzia de vapori in renovari, precum si in constructii.

Folia poate fi utilizata foarte bine ca nivel secundar de etansare sub pervazul ferestrei.

Folia blaugelb exterior SL1050 Power One este disponibila cu o multitudine de latimi. Astfel, adaptata la sistemele profilate, poate fi utilizata incepand de la o latime de 64 mm pentru etansarea profilelor de prag si a cavitatilor deschise. Avantaj: nu patrunde aer cald si umed in profiluri, se evita depunerea apei de condens si formarea de punti termice.

Cu latimea cuprinsa intre 75 mm si 350 mm, folia blaugelb exterior SL1050 Power One este ideala pentru numeroase etansari, de la rosturi de ferestre pana la componente de fatada .

In combinatie cu folia blaugelb interior SL1050 Power Plus rezulta o etansare perfecta a rostului pentru interior si exterior.

 

Avantajele produsului

 • Izolatie etansa la aer, vant, averse de ploaie si deschisa la difuzia de vapori pentru planul exterior conform DIN 18355
 • Forta de lipire extrem de mare pe suprafete suport obisnuite precum si profile de usi si ferestre* fara a fi necesar adezivul suplimentar pentru folie
 • Cu o parte auto-adeziva pe intreaga suprafata, utilizabila pe o singura parte
 • Pentru etansarea profilelor de prag si a componentelor deschise ale profilului
 • Poate fi tencuita, lipita si vopsita, montaj ascuns
 • Rezistenta la UV pe o perioada de 12 luni
 • Etans la precipitatii in aversa de peste 1.050 Pa
 • Impermeabil la apa
 • Flexibila si extensibila, compenseaza miscarile rostului
 • Rezistent la umiditate si temperatura
 • Prelucrare simpla cu hartie de protectie perforata
 • Etansarea rosturilor conform cu regulamentul de montaj profesional si GEG
 • Certificat EMICODE EC1 Plus
 • Fabricat in conformitate cu sistemul de management al calitatii ISO 9001/EN 29001

 

Pregatire si prelucrare

Suprafata suport trebuie sa fie rezistenta, uscata, curata, precum si fara urme de vaselina, agenti de decofrare, solventi, praf, gheata, polei sau parti detasabile. Suprafata suport si profilele PVC trebuie sa nu prezinte umiditate / condens.

La prelucrare, folia blaugelb Folie exterior SL1050 Power One trebuie sa fie adusa la temperatura de depozitare indicata mai jos . In conditiile mentionate anterior, folia blaugelb exterior SL1050 Power One poate fi prelucrata la temperaturi ambiante incepand de la -5°C.

Inainte de utilizare, adecvarea materialului pentru scopul de utilizare se va testa prin efectuarea unor incercari prealabile. La suprafetele suport poroase, nisipoase, umede precum si la temperaturi reduse, aderenta poate fi sporita prin aplicarea prealabila a unei amorse adecvate (amorsa pulverizata blaugelb, art. 9066539).

Folia blaugelb exterior SL1050 Power One este prevazuta pentru o utilizare pe o parte sau pe ambele parti. Suprafata auto-adeziva adera exceptional pe profilele de ferestre obisnuite si pe suprafetele suport. Folia este flexibila si extensibila, astfel pot fi inca nivelate cutele reduse, prin presare cu rola, in primele minute dupa montaj. Forta de lipire extrem de mare asigura o siguranta crescuta la etansare, deoarece folia adera imediat, ferm la suprafata suport.

Desfasurati folia blaugelb exterior SL1050 Power One de pe rola si taiati-o la lungimea necesara, pastrand o rezerva de cca. 5 cm. Indepartati hartia de acoperire perforata de pe partea auto-adeziva si lipiti folia pe rama oarba. Aici lasati o bucla de miscare suficienta. Presati ferm folia blaugelb exterior SL1050 Power One pe profilul ferestrei.

Umpleti planul de functionare mediu (gol rosturi) complet cu materialul izolant prevazut. Apoi lipiti folia blaugelb exterior SL1050 Power One fara tensiune formand o bucla de dilatare suficienta cu ajutorul partii auto-adezive pe zidarie, suprapunand folia in forma de vana la colturile intradosului (cca. 2-5 cm, in functie de latimea rostului). Se recomanda obtinerea „formei de vana de colt”. Pentru latimea de lipire in zona intradosului se vor respecta recomandarile fisei tehnice de observatii „Tencuirea foliilor de racordare a ferestrelor”. Presati ferm folia blaugelb exterior SL1050 Power One pe zidarie.

Executati suprapunerile foliei cu 50 mm latime. Pentru presarea pe rama oarba si pe suprafata suport este adecvata rola de presare blaugelb.

 

*Se recomanda efectuarea unor incercari prealabile.

12325

Downloadează

12325_folie_ext_sl1050

Folie adeziva de exterior blaugelb SL1050 Power One impermeabila la vapori

Downloadează (259.3k)

8 alte produse din aceeași categorie:

Scrie o recenzie

Folie adeziva de exterior blaugelb SL1050 Power One impermeabila la vapori latime 90 mm lungime rola 30 metri

Folie adeziva de exterior blaugelb SL1050 Power One impermeabila la vapori latime 90 mm lungime rola 30 metri

Scrie o recenzie