• -25%

Pistol aplicator spuma Blaugelb Multipro metalic cu teava reglabila multidirectional

209,11 lei Economisești 25%
278,82 lei
cu TVA

Pistol aplicator spuma Blaugelb Multipro metalic cu teava reglabila multidirectional

Cantitate
Stoc epuizat
Stoc epuizat

ABONARE LA NOTIFICAREA DE REINTREGIRE A STOCULUI

Aboneaza-te la notificarile automate de reintregire a stocului. De indata ce produsul intra in stoc te vom contacta pentru a-l comanda.

Pistolul pentru spumă MultiPro blaugelb

 • Pistol pentru spumă de calitate superioară
 • Corp metalic robust
 • Ţeavă de pistol reglabilă progresiv pentru utilizarea în locuri greu accesibile
 • Dozaj precis cu rotiţa de reglare
 • Adaptor şi ac cu strat antiaderent
 • Cu set de garnituri speciale profesionale, etanşare 4 x pe ac

 

Caracteristicile produsului: Pistolul pentru spumă blaugelb MultiPro este o unealtă profesională multifuncţională pentru prelucrarea spumelor pentru pistol blaugelb. Construcţie robustă şi durabilă pentru utilizarea cotidiană şi dotare cu toate caracteristicile necesare pentru un lucru confortabil.

Ţeava pistolului pentru spumă blaugelb MultiPro poate fi reglată progresiv în toate direcţiile, astfel încât se poate ajunge fără probleme inclusiv în colţuri, unghere şi alte locuri greu accesibile. Ajustarea acului de dozare poate fi realizată progresiv pentru o dozare precisă a cantităţii de spumă. Acesta este dotat cu o funcţie de oprire finală, astfel încât reglajul maxim şi minim este obţinut printr-o rotire până la opritor.

Pentru o prelucrare şi dozare optimă a spumelor PU, doza de spumă şi pistolul pentru spumă trebuie să fie compatibile. Pistolul pentru spumă MultiPro blaugelb este compatibil cu supapele şi adaptoarele pentru spumele pentru pistol blaugelb, compatibilitatea a fost verificată în mod special.

Poziţionarea centrală a ţevii pistolului asigură o stabilitate înaltă şi o mai bună circulare a spumei. Maneta de declanşare este fixată ferm cu bolţuri. Acul de dozare este fixat ferm cu glisorul şi este protejat de formarea crustelor printr-o etanşare 4 x. Aplicarea arcurilor acului în partea din spate oferă protecţie contra deteriorărilor. Datorită acestor caracteristici, pistolul pentru spumă MultiPro blaugelb este considerat o unealtă profesională, fiabilă, durabilă.

La pachet cu pistolul pentru spumă blaugelb MultiPro este livrat un set cu vârfuri de dozare, alcătuit din două tuburi pentru prelungire şi pentru protecţia vârfului pistolului faţă de deteriorări şi fricţiune, două vârfuri transparente pentru aplicarea precisă a spumei şi pentru spaţii intermediare mici şi două duze fine de culoare roşie pentru izolarea pieselor WDVS.

 

Avantajele produsului:

 • pistol pentru spumă de calitate superioară
 • corp metalic robust
 • ţeavă de pistol reglabilă progresiv pentru utilizarea în locuri greu accesibile
 • dozare precisă cu rotiţa de reglare aderentă din alamă
 • adaptor şi ac cu strat antiaderent
 • cu set de garnituri speciale profesionale, etanşare 4 x pe ac
 • mîner ergonomic cu protecţie contra prinderii
 • perfect adecvat pentru spumele pentru pistol blaugelb
 • inclusiv setul pentru vârfurile de dozare

 

 

Pregătire şi prelucrare:

Reglaţi pistolul pentru spumă MultiPro blaugelb cu rotiţa de reglare aproximativ în poziţia pe jumătate deschisă. Înainte de înşurubarea pe pistolul pentru spumă blaugelb, agitaţi energic doza temperată de cca. 20x. Plasaţi doza şi înfiletaţi de sus pistolul pentru spumă MultiPro blaugelb, cu adaptorul filetat pe inelul filetat al dozei. Încercaţi să nu înclinaţi pistolul şi să nu îl rotiţi în exces.

Dozaţi scurgerile de spumă prin apăsarea controlată a manetei de descărcare a pistolului. Eventual ajustaţi dozarea cu rotiţa de reglare. O structură celula mai fină şi mai uniformă poate fi obţinută prin utilizarea tubului ataşat. Astfel, vîrful pistolului pentru spumă MultiPro blaugelb este protejat de deteriorări mecanice şi neetanşeităţi. Din acest motiv, este întotdeauna necesară utilizarea unui tub. Tubul de plastic poate fi tăiat în partea din faţă pentru următoarea utilizare şi poate fi folosit în continuare.

Îndepărtaţi petele proaspete de spumă (pe durata timpului de prelucrare) cu produsul de curăţare pentru pistol blaugelb. Spuma întărită poate fi îndepărtată doar mecanic.

La schimbarea dozelor, clătiţi o dată pistolul cu produs de curăţare pentru pistol blaugelb înainte de utilizarea unei noi doze de spumă, pentru a evita întărirea spumei în pistol din cauza incluziunilor de aer şi formarea de cruste.

Curăţaţi regulat pistolul pentru spumă MultiPro blaugelb pentru a asigura o funcţionare pe termen lung şi o durată de serviciu îndelungată. În vederea curăţării, deşurubaţi pistolul pentru spumă blaugelb de pe doza golită complet şi curăţaţi din exterior cu ajutorul produsului de curăţare pentru pistol blaugelb, iar pentru curăţarea din interior montaţi pistolul pe o doză de produs de curăţare pentru pistol blaugelb şi acţionaţi de mai multe ori maneta de declanşare. În timpul acestei operaţiuni, orientaţi vîrful pistolului spre un vas de colectare adecvat.

Precauţie: Produsul de curăţare pentru pistol blaugelb este propulsat cu presiune ridicată! După curăţare, lăsaţi produsul de curăţare blaugelb înfiletat timp de 10 -15 minute, apoi clătiţi pistolul încă o dată. Doar în acest mod vor fi evitate crustele de spumă persistente din pistol şi va fi asigurată o durată de serviciu mai îndelungată a pistolului.

 

Livrare şi formă de depozitare:

Pistolul pentru spumă MultiPro blaugelb este livrat într-un singur ambalaj. S

 

Se va depozita la temperaturi cuprinse între +5°C şi +20°C.

A se feri de căldură, umezeală şi îngheţ.

 

Eliminare ca deşeu:

Eliminarea ca deşeu se realizează în conformitate cu prevederile naţionale.

 

Indicaţie de siguranţă:

Doar pentru utilizatorii profesionişti.

8145

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

6 alte produse din aceeași categorie:

Scrie o recenzie

Pistol aplicator spuma Blaugelb Multipro metalic cu teava reglabila multidirectional

Pistol aplicator spuma Blaugelb Multipro metalic cu teava reglabila multidirectional

Scrie o recenzie