Geanta portscule cu fermoare 100-154, Stroxx
  • Geanta portscule cu fermoare 100-154, Stroxx

Geanta portscule cu fermoare , Stroxx, 28 compartimente

137,48 lei
cu TVA

Geanta portscule cu fermoare Stroxx, 28 compartimente

Cantitate
Ultimele produse în stoc

Ce este STROXX?

 

Sculele nu sunt identice. La fel ca si mesterii care le folosesc.  STROXX sunt scule si instrumente de mana care au fost dezvoltate de maini dibace care isi fac treaba zi de zi cu abilitate, precizie si perfectiune. Pentru ei nu este vorba doar despre finalizarea lucrului. STROXX este sinonim cu profesionalismul. Cu STROXX veti obtine o serie de instrumente profesionale de calitate, dezvoltate de catre profesionisti. Aceasta insemna ca din punct de vedere al calitatii puteti avea incredere 1 la 1 cu alte produse de marca.

Geanta port scule, tip inchis, de la STROXX cu 28 de compartimente ofera multe avantaje. Pe de o parte, sculele si instrumentele sunt sunt protejate de ploaie. Cele doua fermoare mari care deschid compartimentul gentii asigura o vizualizare si un accesul facil in interior. Pe de alta parte, podeaua din plastic dur asigura un suport sigur iar numeroasele compartimente puse la dispozitie asigura o buna organizare a sculelor in interiorul gentii.

Geanta este prevazuta cu un compartiment pentru documente cu fermoar care protejeaza documentele importante in mod practic. O curea interioara permite fixarea in siguranta de exemplu a unei masini de gaurit fara fir. Dupa o munca de succes, geanta poate fi transportata cu usurinta folosind cureaua de umar. Manerele sunt potrivite pentru distante scurte.

10227

Fișa cu date

CDE
9034550

2 alte produse din aceeași categorie:

Reviews

Scrie o recenzie

Geanta portscule cu fermoare , Stroxx, 28 compartimente

Geanta portscule cu fermoare Stroxx, 28 compartimente

Scrie o recenzie