Până la 25% reducere la produse selectate pentru renovare. Descoperă ofertele speciale!

Menu

Acasa

Acasa

Black Friday 2023 la Meesenburg.ro

Regulament campanie

1. Organizatorul campaniei

Campania “Black Friday 2023” este organizată de Meesenburg România SRL, cu sediul social în Târgu Mureș, cod de înregistrare fiscală RO17979109 şi înscrisă la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J26/1656/2005, denumită în continuare Organizator.

2. Durata și aria de desfăşurare a campaniei

Campania se desfăşoară în perioada 9 - 13 noiembrie 2023 în magazinul online aflat pe site-ul www.meesenburg.ro cu respectarea prezentului Regulament, obligatoriu pentru toţi participanţii. Participanţii online înţeleg si acceptă ca utilizarea site-ului poate fi facută numai cu respectarea Termenilor și Condițiilor și informându-se cu privire la Politica de confidenţialitate.

3. Produsele participante în campanie

Produsele participante în campanie sunt comercializate de Meesenburg Romania SRL, online, la adresa www.meesenburg.ro, în perioada campaniei, inclusiv produsele aflate deja la reducere.

Excluderi: produsele marca Bosch, Bosch Professional, Festool, Stanley și blaugelb

4. Dreptul la participare

Campania se adreseaza fiecărui client al Meesenburg România, persoane fizice cu vârsta peste 18 ani, şi/sau persoane juridice, cu domiciliul/sediul social în România.

La campania promoţionala “Black Friday 2023” au dreptul sa participe si angajaţii Meesenburg România, dar reducerea obţinută nu se va cumula cu reducerea de angajat. Prin participarea în campania “Black Friday 2023”, participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

5. Mecanismul campaniei

Pentru a participa la campanie, clienţii trebuie să efectueze o comandă de minim 300 de lei, în perioada campaniei, prin platforma online de pe site-ul www.meesenburg.ro

Produsele dintr-o comandă cu o valoare totală de cel puțin 300 de lei pot fi eligbile pentru o reducere de 15% din prețul lor prin adăugarea de către client a codului de reducere BF2023 la checkout.

Reducerea de 15% se aplică manual de către client prin utilizarea codului BF2023 înainte de plasarea comenzii.

Gratuitatea la livrare se referă la orice comandă cu o valoare mai mare de 150 de lei și nu ține exclusiv de campania Black Friday 2023.

Codul de reducere BF2023 NU este compatibil cu niciun alt cod de reducere - NU poate fi folosit în combinație cu alte coduri de cadou sau reducere.

6. Data achiziţiei este considerată a fi data facturii finale

Toţi clienţii Meesenburg România care achiziţionează produse în perioada campaniei, vor beneficia de reduceri de minim 15% la toate comenzile cu o valoare mai mare de 300 de lei ce exclud produsele marca Bosch, Bosch Professional, Festool, Stanley și blaugelb.

Numărul de produse ce pot fi achiziţionate va fi limitat de stocul disponibil. Nu se pot cumula în aceeaşi comandă alte coduri promoționale sau de reducere.

Campania va fi semnalizată pe site-ul Meesenburg România și promovată online pe diverse canale externe.

În cazul unor eventuale erori de funcţionare a meesenburg.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, în urma cărora preţul este modificat, rezultând un preţ derizoriu sau mai mic, neconform cu preţul de vânzare real, Organizatorul își alocă dreptul să anuleze Comanda efectuată iar clienţii care au plasat comenzi vor fi informaţi telefonic/ email asupra acestui fapt.

Cumpărătorul acceptă şi consimte că nu va avea drept de opoziţie sau orice alte pretenții asupra produselor ce au facut obiectul unor comenzi care sunt rezultatul, cuprind/conţin erori de functionare, inclusiv erori umane.

7. Date cu caracter personal

În conformitate cu dispoziţiile legilor in vigoare pentru protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestora, tuturor participanţilor în campanie le sunt garantate drepturile, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare, ştergere, restricţionare, portabilitate a datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata si dreptul de a se adresa justiţiei.

8. Contestaţii, sesizări, litigii

Contestaţiile sau sesizările cu privire la modul de desfăşurare a campaniei pot fi depuse în scris, de către participant, la sediul Organizatorului, transmise prin poşta sau email, în atenţia Departamentului de Marketing, utilizând datele din pagina de Contact.

Organizatorul va formula un răspuns în scris la contestaţie/sesizare, urmând a fi detaliate concluziile comisiei de cercetare. Eventualele neînţelegeri între Organizator si participanţii la campanie se vor soluţiona pe cale amiabilă. În caz contrar, parţile vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente, în conformitate cu prevederile legale.

9. Dispoziţii finale

Regulamentul campaniei este pus la dispoziţia tuturor persoanelor interesate, în mod gratuit, pe site-ul www.meesenburg.ro. Prin participarea la campanie, clienţii îşi exprimă acordul cu privire la conţinutul Regulamentului campaniei. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prezentul Regulament pe parcursul campaniei, printr-un act adiţional care va fi adus la cunostinţa publicului prin modalitaţile menţionate mai sus.

Data ultimei actualizări: 26/10/2023