Menu

Acasa

Acasa

blaugelb Triotherm+, sistemul de montaj al ferestrelor cu precadre termoizolante pentru case pasive

În: Case Pasive Data:

Precadrele termoizolante blaugelb Triotherm+ fac parte din sistemul general blaugelb Triotherm+pentru montarea elementelor constructive în planul de termoizolare a faţadelor. Acestea preiau în siguranţă toate sarcinile apărute, fără a se deforma, deviindu-le consecvent în corpul portant al construcţiei. Profilele blaugelb Triotherm+ permit izolarea eficientă a rosturilor de racordare a ferestrelor, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Domeniu de utilizare

Un domeniu semnificativ de utilizare al precadrelor termoizolante blaugelb Triotherm+ îl reprezintă extinderea intradosului de zidărie în planul de termoizolare a faţadei, ca suprafaţă de preluare a sarcinilor, cu formă stabilă, pentru aşezarea elementelor constructive e montat. Prin fixarea mecanică, precadrele blaugelb Triotherm+ pot devia sarcinile rezultate în siguranţă în corpul portant al construcţiei. Precadrele termoizolante blaugelb Triotherm+ cu stabilitate dimensională constituie întotdeauna un nivel plan pentru etanşarea corectă a rosturilor de racordare a elementelor constructive.

Produsele blaugelb Triotherm+ sunt realizate din PES dens (polistiren expandat) si reprezintă una dintre cele trei componente ale sistemului blaugelb Triotherm+. Profilele robuste, rezistente se remarcă prin rezistenţa la încărcare, pot fi montate simplu şi rapid pe corpul portant şi asigură devierea izolată termic a sarcinilor - punţile termice din fixarea statică necesară a elementelor constructive sunt reduse la minimum. Precadrele termoizolante blaugelb Triotherm+ pot fi integrate perfect în zonele de termoizolaţie ale tuturor sistemelor de faţade.

Îmbinarea fără deşeuri de tăiere a profilelor blaugelb Triotherm+ aduce avantaje importante tehnicienilor de montaj, datorită construcţiei extrudate, cu contact forţat, a îmbinării în coadă de rândunică. Datorită greutăţii reduse şi dimensiunilor compacte, profilele blaugelb Triotherm+ se prelucrează necomplicat, cu o rapiditate fără concurenţă. Izolarea profesionistă şi fixarea mecanică a profilelor blaugelb Triotherm+ pe suportul portant este necesară, însă durează doar câteva minute.

Avantajele produsului

 • formă şi volum stabil
 • insensibil la umiditate, rezistent la îmbătrânire
 • 100% reciclabil, 100% fără conţinut de HCFC şi HFC
 • fără HBCD (hexabromciclododecan)
 • polistiren dens (expandat)
 • ductilitate ridicată prin reversibilitatea de 100% a fixării ferestrei în caz de renovare, aduce o contribuţie esenţială pentru un mod de construire sustenabil
 • cod marcaj CE: EPS-EN 13163-L2-W2-TS-S2-P4-DS(N)2-DS(70,-)3-DLT(1)5-CS(10)2500-BS650
 • economie de timp prin numărul redus de etape de lucru şi combinarea rapidă cu componentele sistemului
 • profile uşor de prelucrat/de tăiat cu ferăstrăul tip coadă de şoarece sau ferăstrăul pendular (până de ferăstrău pentru tăieturi longitudinale grosiere)
 • permite tăierea precisă, fără degajări de praf
 • posibilitate de prelungire a profilelor la orice lungime, cu îmbinare în coadă de rândunică
 • formă de adaptare foarte bună a îmbinării în coadă de rândunică- un grad ridicat de stabilitate a îmbinării- fără deşeuri de tăiere în timpul procesului de prelucrare
 • profilele se remarcă printr-o greutate redusă şi o dimensiune compactă - avantaj la transportul către/pe şantier și avantaj în manipulare

Pentru a cumpăra produse marca blaugelb Triotherm+ vă rugăm să accesați această pagină din cadrul magazinului nostru. Meesenburg România este distribuitor exclusiv pentru marca blaugelb în România. Pentru orice întrebare vă rugăm să ne contactați.